Poštovani čitaoci, usled velikog broja fotografija sa temom jeseni koje smo dobili, naš žiri je odlučio da objavi fotografije više od troje učesnika. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i želimo vam puno sreće u daljem radu.

Katarina Ognjenović je student druge godine Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Amaterski se bavi fotografijom, koju voli jer joj omogućava da izdvoji detalje neprimetne na prvi pogled, kao i da zarobi atmosferu jednog trenutka. Pored fotografije voli da slika i crta. Učestvovala je na nekoliko kreativnih radionica koje uključuju crtanje i fotografisanje, kao i na susretu studenata dizajnerskih fakulteta (MEDS 2016, Bucharest).

foto: Katarina Ognjenović

 

foto: Katarina Ognjenović

 

foto: Katarina Ognjenović

Tijana Stamatović je student prve godine Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti, a paralelno sa fakultetom pohađa i srednju školu solo pevanja. Voli boje, prirodu, muziku, neobične svari i da kombinuje ono što se retko ko usuđuje da spoji. Istražuje nove stvari, povezuje teoriju sa praksom, piše priče i pesme, a ima iskustva i u bavljenju plesom.

foto: Tijana Stamatović

 

foto: Tijana Stamatović

 

foto: Tijana Stamatović

 

Dženis Aslani

foto: Dženis Aslani

 

Dunja Vranjin

foto: Dunja Vranjin

 

Katarina Todorović

foto: Katarina Todorović

 

Marija Stojanović

foto: Marija Stojanović

 

Vanja Fifa

foto: Vanja Fifa

 

Jelena Filipović

foto: Jelena Filipović

 

Minja Petrović

foto: Minja Petrović

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.